What is the best and efficient way to close a life insurance sale?

تم إضافة السؤال من قبل Billy Benson Gakahu Kagu , Sales Manager , CareerSummaryandKeyResponsibilities OLD MUTUAL KENYA
تاريخ النشر: 2015/07/21
omer khan
من قبل omer khan , Finance&Operations Manager , S.A Ghafoor& Sons

people buy based on emotions and then justify their decision based on logic...