What is life skills education?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/07/23
فاطمة الزهراء بلحية
من قبل فاطمة الزهراء بلحية , مشرف تربوي+ المهام الادارية , متقن برحو محمد

Best education you are piloting skills you gained and what I have learned in life any post-graduation

احمد المغاريز
من قبل احمد المغاريز , مترجم , Knowledge Point

I THINK THE MOST IMPORTANT LIFE SKILL EDUCATION IS HOW TO BE SOCIABLE WITH YOUR TEACHERS , INSTRUCTORS , TRAINERS , STUDENTS , TRAINEES , AND ANY OTHER HELPING PERSON