Which of the following terms is associated with recording a contingent liability? a. Possible. b. Likely. c. Remote. d. Probable

تم إضافة السؤال من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing
تاريخ النشر: 2015/07/27
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

To record a contingency liability two conditions should be met according to US GAAP :

1- Probable

2- Reasonably estimated .

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

Contingent  liability that are recorded:

liability is probable.

Correct answer is D

Michael Lagunday
من قبل Michael Lagunday , Accounts Assistant , Invest Group Overseas LLC

The liability is said to be contingent when it is possible.