Why the pension (retirement) age cannot be made flexible based on individual capabilities to continue in the Job?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdul Kader , Budgeting & Investment Analysis ADVISOR , adnoc
تاريخ النشر: 2013/08/20
Ali Safer
من قبل Ali Safer , Business Central Technical Consultant , Microsoft gold partner

Exception does not make rules.
Rules are made to manage a genrale cases but not to manage exceptions.