What is effective and efficient management ?How it is helpful for new venture ?

تم إضافة السؤال من قبل ahmadfraz fraz , Accountant , Khokhar Dairy Form pvt ltd
تاريخ النشر: 2015/07/29
Mohamed Gouda Abdel Mawgoud Saied
من قبل Mohamed Gouda Abdel Mawgoud Saied , منظم برامج سياحيه , Travel Ways-EGYPT

Effective and efficient management means lots of practice and experience and updated within market needs ,that is why it's helpful ..