MACRS depreciation confirms to Generally Accepted Accounting Principles. True or False?

تم إضافة السؤال من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing
تاريخ النشر: 2015/08/02
MUHAMMAD NAZEER
من قبل MUHAMMAD NAZEER , Banking Services Officer , ALLIED BANK LIMITED

True MACRS depriciation confirms to generally accepted acountnig principle