The company purchases equipment with its cash. the Assets will?

تم إضافة السؤال من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego
تاريخ النشر: 2015/08/02
Mehboob M Yaqoob
من قبل Mehboob M Yaqoob , Payroll Supervisor , Boutiqaat Group

no effect on total assets, since one asset will decrease and other asset will increase in same amount.

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Since both, cash and equipments are form of assets... Your assets will increase while cash will decrease