Hi friends, do you think "BAYT" has some technical problem? i cant post, like or answer easily . it is very slow...are you facing the same problem?

تم إضافة السؤال من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego
تاريخ النشر: 2015/08/05
Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Must be some problem with your browser, i suppose

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

DNS issues, talk to your ISP.

Mazen Barakat
من قبل Mazen Barakat , Director Of Operations , CHME Hotels ( An independent licensee of Choice Hotels Intl, Inc.)

You may change the Search Engine. Or maybe you need to upgrade the existing one