In your point of view, what is work and personal life balance?

تم إضافة السؤال من قبل Ammad Zia , Office Manager , ENHANCED ENGINEERING & MULTI-TECHNOLOGIES CO.
تاريخ النشر: 2015/08/09
Jassim Alfonso
من قبل Jassim Alfonso , Head of Audio Engineering , THE AFORM SHOW

Early at work, and when at the workplace, then your on WORK MODE, then be out of the workplace On TIME, and immediately remove the essence of your WORK MODE and shift to your own personal mode, on my opinion that way you could get an even balance then.Oh get more Sleep.