As a hiring Manager, how do you weigh hiring your employees based on their professional skills and competence and their past personal life style?

تم إضافة السؤال من قبل Odizie Ukoha Ajike
تاريخ النشر: 2015/08/09
فدوة مسعود
من قبل فدوة مسعود , مساعد اداري , مؤسسه الدرب الأخضر للتسويق الالكتروني

Is a "lifelong, voluntary and self-motivated," the pursuit of knowledge for either personal or professional reasons.