How can i draw arch plan?

تم إضافة السؤال من قبل dareen mostafa , Relief Worker , United Nations Relief And Works Agency For Palestine Refugees In The Near East - Lebanon
تاريخ النشر: 2015/08/10
Vidyadaksh Singh
من قبل Vidyadaksh Singh , Instrument Engineer , AYTB-Massadr, Yanbu, Saudi Arabia

Command: _arc

                 start the first point and/or center

               specify  2nd point

                specify end point

AMIT KOLEY
من قبل AMIT KOLEY , DEPUTY MANAGER , ArcelorMittal Design & Engineering Centre (P) Ltd.

Draw a circle with a straight line as its chord, then trim the one side curved part and delete the chord. An arch will be formed