Find words that rhyme with "lose" ? eg : choose

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Belgacem , Teacher of English , Pioneer High School Gafsa
تاريخ النشر: 2015/08/10
Etchika Franco Juárez
من قبل Etchika Franco Juárez , English Language Teacher , Broadway Institute

Bruce, hypothenuse, snooze, choose

العامري العامري
من قبل العامري العامري , English Language lecturer , Gulf College

Dose, suppose, loose, cruise

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

booze, snooze, loose, cruise, muse, obtuse

Sarah Shalaby
من قبل Sarah Shalaby , Examination Assistant Supervisor , British Council - Egypt

Booze, shoes, clues, blues.

Janeth Flores
من قبل Janeth Flores , Teacher III , Department of Education

loose, goose. blues, brews clues, dues, drews, fuse, glues, muse, screws, snooze, stews, views,