What is the relevance of supplimentary essential variables in WPS made as per ASME Section iX ?

تم إضافة السؤال من قبل Vijeesh Kottarathil , Engineering quality manager , UNIQUE SYSTEM FZE
تاريخ النشر: 2015/08/11
Mohamed Abdelfatah Salama
من قبل Mohamed Abdelfatah Salama , QC QA Mechanical Welding Inspection Engineer , SSEM

in situations where procedure qualifications require toughness testing