What is the most important consideration that implementers should focus on while implementing ISO 5001: energy management standard??

تم إضافة السؤال من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer
تاريخ النشر: 2015/08/13
hemen bordoloi
من قبل hemen bordoloi , Director HSSE , EHS IFM JLL

The most important thing is determining Baseline and identifying significant energy consumer/usage.