HOW TO LOG IN VIRTUAL MACHINE RUNNING ON WS & ATTACH A DATA DISK TO A VIRTUAL MACHINE?

تم إضافة السؤال من قبل Marwan H Soliman , Product Manager , Sejel technology ltd
تاريخ النشر: 2015/08/15
Kashi Nath Shukla
من قبل Kashi Nath Shukla , Senior Messaging Specialist , HCL Infosystems Ltd

In Azure Portal got to Virtual Machines > Select the machine in which you want to login and Click on Connect. it will download RDP file and then you can access the Remote of VM.

In same Window click on Detach Disk and then Click on Attach Disk.