Which is more user friendly to create a table representation of data -excel or word??

تم إضافة السؤال من قبل ELIZABETH CHALUMKAL JOSE , HIGHER SECONDARY SCHOOL TEACHER , CORPORATE MANAGEMENT OF SCHOOLS CHANGANACHERRY
تاريخ النشر: 2015/08/20
Mahmoud Ahmed Baioumy Aref
من قبل Mahmoud Ahmed Baioumy Aref , Project Manager / SME , Nexel Partners

Excel, it is much easier also means to manipulate the displayed data with a formulated cells