What are the four core things for running a profitable Restaurant ?

تم إضافة السؤال من قبل Brij Mohan Rathore , Restaurant General Manager/Multi-Unit Manager , Apparel Group
تاريخ النشر: 2015/08/20
Mohmmed Wageh
من قبل Mohmmed Wageh , Captain In Food and beverage Department management , Aqua Hotels Resort & Spa

:The four core things for running a profitable Restaurant are

Consider doing a takeout menu

Offer smaller plates

Expand your menu—but don't forget about your regulars

Revamp your space