Which tool between Autodesk inventor and Autodesk Revit is the most appropriate for the design of advanced plumbing structures?

تم إضافة السؤال من قبل CHURCHIL OBIERO , MECHANICAL ENGINEERING INTERN , KENYA PIPELINE COMPANY LIMITED
تاريخ النشر: 2015/08/21
Mir Sarfaraz Ali Khan
من قبل Mir Sarfaraz Ali Khan , Sr. Project Manager , International Agents for Trading

FINE Sani4M advanced building sanitary system