Will we reach a day wherein a vehicle's fault can be repaired automatically while driving without visiting workshop?

تم إضافة السؤال من قبل Heavenly J John , National Head - Aftersales for Ford , Saud Bahwan Group
تاريخ النشر: 2015/08/22
Mohammad Aamir Yousaf
من قبل Mohammad Aamir Yousaf , Electrical Engineer , Marine Services Company Limited

No sir, this approach while hugely in favor of customer, it is not suitable for the manufacturers. They wont make it happen.