ما هو اهم شى فى مجال رقابه الجوده؟

تم إضافة السؤال من قبل samy mohamed saied abd al azeem bakry al safory , موظف تنفيذى , التصنيع و التجاره المصريه فافو
تاريخ النشر: 2015/08/23
أحمد هشام
من قبل أحمد هشام , مدير توكيد الجوده - ومحطات المياه , ميدل ايست للقاحات البيطرية ME -VAC

1- معرفة المواصفات والمعايير القياسية

2- معرفة تامة بالاختبارات وطرق اجراءها وكيفية التأكد من النتائج وتتبع مصادر الخطأ بها

محمد هائل قاسم صالح الشميري
من قبل محمد هائل قاسم صالح الشميري , عضوهئية تدريس بكلية الهندسة-جامعة اب- موظف رسمي , جامعة اب

من اهم الاشياء في مجال مراقبة الجودة الشفافية والاخلاق

Amr Mostafa
من قبل Amr Mostafa , Section Head of quality , Laufthanza service group LSG

شخصيته ... اهم حاجه شخصيته وطريقته في حل المشاكل لانه من غير الشخصيه هيقع في مشاكل كتيرة جدا .... الشخصية ده هتيجي من دة عوامل بيضيف ليها الخبرة في مجال الجودة والقراية المستمرة والتطور