Which priority of 6M is your management tool? A-MONEY, B-MANPOWER, C-MACHINERY, D-MATERIAL, E-METHOD F-MARKET 1- ABCDEF 2- FABCDE 3- DFABCD

تم إضافة السؤال من قبل Hooshang Karimi Babaahmadi , Electrical Lead Engineer , Iran Industrial Network Development (previously)
تاريخ النشر: 2015/08/23
Mohamed Awad Elkareem Mohamed Ahmed Abdelrheem
من قبل Mohamed Awad Elkareem Mohamed Ahmed Abdelrheem , Deputy General Manager Manufacturing , CTC Group Company / Delta WM , LTV, REF, Aircon & EVAP Factoy

F- MARKET

A- MONEY

B- MANPOWER

C-MACHINERY

D-MATERIAL

E-METHOD

Rizwan Ali
من قبل Rizwan Ali , CUSTOMER REPRESENTATIVE OFFICER , MARKETING PLUS GULF F.Z.E

The whole management is depending on only one tool i.e MANPOWER

Mohammad Nuruddin Azmir
من قبل Mohammad Nuruddin Azmir , Sr. Research Executive , 4P Marketing Consultancy

My priority of6M in management tool is2-FABCDE