Personal computers can be connected together to form a?

 A.    server

 B.    network

 C.    supercomputer

 D.    enterprise

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/08/23
Nabeel Vadakke Azheekkal
من قبل Nabeel Vadakke Azheekkal , Android Developer , Webqua Software Solutions

b.Network Interconnection of personal computers are called as network

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

PC's can be connected to make a server.

Essam Al-Saber
من قبل Essam Al-Saber , General Manager , Group 7 Trading & Contracting Co

The Answer should be ______________________ B

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>   B.    network

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

B: personal computer can be connected to for a "Network ".

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Network, which can be in the form of a LAN or PAN.

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

network is the answer. Thanks.

Safeer Koyithan Kandy
من قبل Safeer Koyithan Kandy , General Accountant , Hala Trading

Answer is  B.    network

B.    network