How can we generate industrial management by using primavera where industrial operations are carried out rather than specific time period projects ?

تم إضافة السؤال من قبل Registered Engineer Adnan Ibrahim , Architecture Instructor , Uni-tech College of Management & Technology
تاريخ النشر: 2015/08/24
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

This can be done by dividing whole production units to small numbers of time packages (WBS).