What is the meaning of hobbies?

تم إضافة السؤال من قبل KAYESU Robert , RECEIPTIONIST , DIANNE FORSY HOTEL
تاريخ النشر: 2015/08/25
isaiah ezekiel
من قبل isaiah ezekiel , productivity support officer , WEMA BANK

an activity or interest pursued for pleasure or relaxation and not as amain occupation:

or to concern oneself excessively with a favorite notion oractivity

Avi Guez
من قبل Avi Guez , Head Chef , Amilla Fushi Resort & Residence

activity done regularly and you like to do in your life

Vijay Ananth
من قبل Vijay Ananth , System Administrator , Velammal international school

HOBBY IS ACTIVITY THAT U ENJOYING AND DOING IN YOUR OWN TIME.

Hilda Escuadro
من قبل Hilda Escuadro , Office Secretary , Den Security Agency

an activity done regularly in one's leisure time for pleasure:

Samuel Gumi
من قبل Samuel Gumi

A hobby is something that you love doing out of your free will