What is Medical Transcription?

تم إضافة السؤال من قبل Farina Firdose , Medical Transcriptionist , MModal Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2015/08/26
sonita moras
من قبل sonita moras , Administative Team Leader , Prefexus Global

Medical Transcription is typing of documents from dictated recordings by health professionals, basically any type of medical treatment or procedure must be documented in patients permanent medical record.