What is hyperlink in ms word, and why we use it?

تم إضافة السؤال من قبل SANDEEP KUMAR , COMPUTER OPERATOR, DATA ENTRY OPERATOR, DOCUMENTS CONTROLLER,CLERK , SOURCE FOR CHANGE
تاريخ النشر: 2015/08/29
Hamad Nagori
من قبل Hamad Nagori , Technology Sourcing Specialist , T-Mobile

Hyperlink is basically a short cut with a link. It directs you to another location such as a website. It can be used in word processing application for putting in your resources for a paper, or for references for what you are writting about.