Which other software (apart from Microsoft Excel) are you using for project management in a construction project?

تم إضافة السؤال من قبل Teodor Pop , BIM Manager , ISG jv
تاريخ النشر: 2015/08/29
KIRAN NAYAK
من قبل KIRAN NAYAK , Project Planner & Cordinator , General Electric - Qatar

Project Management tools other than MS Excel are MS Project, Primavera and Candy (Generally used for Estimation and Tendering).

Babak Kaberi
من قبل Babak Kaberi , Project Coordinator for Engineering Affairs , IOID

MS project & Primavera are also practical softwares for project management.

SAIF SYED
من قبل SAIF SYED , Senior Project Manager , Sanderson Arabia

MS Project & Primavera are the2 other important tools.

Gourab Mitra
من قبل Gourab Mitra , Manager IT Project Program and Delivery Management(Full Time Contract/Consulting Role) , IXTEL(ixtel.com)

I agree with what other experts have posted over here

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Primavera

MS Project

AutoCAD

Why did you specifically mentioned MS Excel in your question? is it your only option or you are not used to others?

Mats Rosenquist
من قبل Mats Rosenquist , Project Manager, Installation, Commissioning, Start-up & Maintenance , EPOC Enviro

PDMS, ProArc, SAP, PIMS, ProCoSys, Sigep, Lotus Notes, API-Pro, Microsoft Office

Teodor Pop
من قبل Teodor Pop , BIM Manager , ISG jv

@ Kiran Nayak : It is the first time I hear about Candy. How dose it help for Project Management (related to estimation and tendering)?

Zahid Ehsan
من قبل Zahid Ehsan , Project Manager / Front End Designer/IOS Apps Designer , Spyko

MS-ProjectPrimavera

BIM-360

Revit

Cyrus Gandhi
من قبل Cyrus Gandhi , Project Manager , Open Technologies FZ-LLC

Primavera

MS Project

AutoCad

محمد يوسف يوسف عفيفى
من قبل محمد يوسف يوسف عفيفى , civil site engineer , Atrium quality contractors

MICROSOFT EXCEL BUT THERE ARE OTHER PROGRAMS FOR AUTODISK COMPANY SUCH AS SAP AUTO CAD , ETABS AND SAFE

GIRRAJ PRASAD GIRRAJ
من قبل GIRRAJ PRASAD GIRRAJ , Inspector - Electrical / Tunnel & underground Metro stations , EGIS RAIL

AutoCad and Primavera are used to project management