كيف تقوم بتقييم نفسك وتختبر قدراتك في عملك بنفسك قبل حدوث الخطأ توقعه قبل حدوثه؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed abo zithar , مندوب تسويق (نسب بيعيه) , الرحمه
تاريخ النشر: 2015/08/29
Merriam Ahmed
من قبل Merriam Ahmed , تنظيم منتدى شباب العالم , البرنامج الرئاسي لتأهيل الشباب للقيادة

تقييم النفس ممكن بخطة بسيطة على الورق تحدد فيها مثلا مهام للأسبوع صفة فيا أرغب في تغييرها صفة أود ان أكتسبها , وبعد أسبوع تقييم وتشوف نفذت اد ايه من المهام قدرت تغير نفسك فعلا , قدرت تكتسب الصفة اللي حبابها . وهكذا ممكن يبقى تقييم شهري او سنوي

اما اختبار القدرات يكن بالمحاولة والتجربة