Administration means implementation and process improvement of a business. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل SIVADASAN PANTHEERADI , Sr ADMN ( Actively looking for a NEW JOB) , DYNCORP INTERNATIONAL LLC (US COMPANY)
تاريخ النشر: 2013/04/25
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I agree to a certain extent.
Emphasis also on the people responsible together for running a business.
How a business is administered is clearly defined by the organisation of its management and how it is directed.