Do you think the online forums websites can enhance our skills and enrich our knowledge?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/08/26
Zaid Rabab'a
من قبل Zaid Rabab'a , Software Development Team Leader , Al-Safa Co. Ltd.

yes they contain a lot a lot of usfull informations

Ivan Perak
من قبل Ivan Perak , Business / Financial Analyst , Hypo Alpe Adria Bank

For sure, if you know on which forums to search for information.