If you want to combine 2 column in 1 row which formula do u use For example A5 Date B5 Invoice no. 115 Show in one colum 31.8.2015115?

Option are

a) vlookup

b) concatinate

c) =sum(a5+b5)

d) duplicate a colum ctrl+d

تم إضافة السؤال من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd
تاريخ النشر: 2015/08/31
Faranak Moghadas Zadeh
من قبل Faranak Moghadas Zadeh , Sales Executive , EMAC Engineering & Services

" C " is the correct answer

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Correct answer is option B Concatenate