PGDM in Human resources what is the best SAP certification course internationally recoginzed for HR generalist?

تم إضافة السؤال من قبل Elizabeth Cherinal , Investigator , M/s. Amazon .com
تاريخ النشر: 2015/09/01
Mahmoud Habeeb
من قبل Mahmoud Habeeb , Package Solution Consultant S/4HANA Finance , IBM - Egypt

SAP Certified Application Associate – Human Capital Management with SAP ERP 6.0 EhP6