What is your biggest security concern and is your security spend and expertise properly allocated to address that risk?

تم إضافة السؤال من قبل Faiz Mansur , Salesman , Toatal Oil and Gas company. and G4S Security Company
تاريخ النشر: 2015/09/06
Randy Gonzales
من قبل Randy Gonzales , Military , ARMED FORCES OF THE PHILIPPINES

As a professional security thers only3 biggest concern in performing duties are to protect life, properties and information.