Do you know what is life?

تم إضافة السؤال من قبل Faisel Bappy , Asst. Executive , BSA Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/09/07
Fakhar Majeed
من قبل Fakhar Majeed , Civil Draftsman , Irrigation Department

Condition that distinguishes animals and plants from inorganic matter, including the capacity for growth, reproduction, functional activity, and continual change preceding death.