Is it difficult to get working visa from Sweden to USA?

تم إضافة السؤال من قبل Marit Johansen Hedman , Enrolled nurse , specialise assistent on Dementia diseases , Lycksele kommun
تاريخ النشر: 2015/09/07
Ikechukwu Ezukuse
من قبل Ikechukwu Ezukuse , Nurse Manager , Fredie Drug store

If as a nurse, you may be required to write an exam or/and get an employer first. Well tou can see the requirement on the US immigration department website first and then your steps can be more orderly