Is an Audit inspection by a third party necessary for an Insurance or Banking sector as it has its own internal audit department?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Lukman Mohamed Liyas , Senior Accountant & Financial Analyst , Al Faisal Holding (Modern Central Laundry WLL & Deliopolis WLL)
تاريخ النشر: 2015/09/08
ARUN KUNJUMON
من قبل ARUN KUNJUMON , AUDIT STAFF , MKK AND ASSOCIATES

Yes, It is compulsory as per Banking regulation act, Insurance act, companies act2013 etc..