What are the observation one has to make before you communicate?

تم إضافة السؤال من قبل TEMITOPE PATRICK OSADARE , English Language Subject Teacher , Janet Memorial College
تاريخ النشر: 2015/09/09
Rohit Kumar
من قبل Rohit Kumar , auditor , Y.K SUD & CO. of CHARTED ACCOUNTANTS

observation about the wellness or goodwill of the company

Nazakat Ali
من قبل Nazakat Ali , distt teacher educator , directorate of staff development lahore

I observe that what is position of other person,he is enable to ans my question or not.