Which company created the most used networking software in the 1980's ?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/10

b novell

 Novell (based in Provo, UT) created NetWare which is still one of the most used PC networking systems in the world....

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

option b Novell.....................

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

b) Novell

company created the most used networking software in the1980's

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>   b) Novell