ماهو هو الافضل من حيث الاداء استخدام Bootstrap Frame work or using Responsive mechanisms that depend on different sizes of same image?

تم إضافة السؤال من قبل Wessam Mohammed fawzy , Solutions Developer & SEO 2.0 specialist (Outsource) , Ministry Of Planning
تاريخ النشر: 2015/09/10
Sherif Ahmed
من قبل Sherif Ahmed , Chief Technology Officer , Burgan National Information Systems

I think using bootstrap with SVG (Scalable Vector Graphics) is the best approach for images.