What is a good process for social mobilization?

تم إضافة السؤال من قبل Hari Prasad Laudari , coordinator , Karnali integrated Rural Development and Research Centre
تاريخ النشر: 2015/09/11
Paidamoyo Kufakwedu
من قبل Paidamoyo Kufakwedu , customer service (in-store promoter) , Wendy's boys and girls

A group of people have transcended their differences to meet equal terms in order to facilitate a participatory decision making process .