Need to know about CSCP certification? Is it in demand in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Hyder , Assistant Manager–Commercial Finance (Inventory & Payables) , Daraz.pk (Ali Baba Venture)
تاريخ النشر: 2015/09/12
Olivia Coutinho
من قبل Olivia Coutinho , Supply Chain Administrator , Boehringer Ingelheim

yes, this is the Certified Supply Chain Professional Courses