If a crane LMI is not calliberated/ faulty can you go on with it for a lift on site? Consider Health and Safety at Work Act 1974, section 7 b4 ans

تم إضافة السؤال من قبل MAGNUS Chinatu , Lifting Equipment and Lifting Operation Supervisor , JC INTERNATIONAL LIMITED
تاريخ النشر: 2015/09/12
Ikechukwu Nwachukwu
من قبل Ikechukwu Nwachukwu , Supervisor , Project masters Nigeria ltd.

No you can not use such an equipment.