Is it morally right to join company which is the competitor of ur ex-employer and u just implement things that you have learned from your ex-employer?

تم إضافة السؤال من قبل Sajid ur Rahman , Assistant Manager Local Sales, Marketing & Business Development , Andritz Hydro GmbH
تاريخ النشر: 2015/09/13
Ernesto Suarez
من قبل Ernesto Suarez

not at all. basically your not using your own creativity and just copying from others which is a kind of cheating.