Can i have my visa and air ticket processed by the employer?

تم إضافة السؤال من قبل Kizito Vicent , f&b manager , friends restaurant kabuusu
تاريخ النشر: 2015/09/14
sirajullah Amrullah
من قبل sirajullah Amrullah , Asst. Manager- Admin & HR , KAEFER Saudi Arabia

Firstly, Visa should be stamped by Saudi Consulate/Embassy in Native place then ticket can be arranged after getting passport in hand.