هل لبريد مختلف الدول العربية خدمات اخرى دون الخدمات البريدية والمالية؟

تم إضافة السؤال من قبل bouziane rahmani , مكلف بالدراسات , بريد الجزائر
تاريخ النشر: 2015/09/14
عمرو احمد
من قبل عمرو احمد , محاسب , المصريه للانشاءات

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

اغلب البريد في الدول العربيه خدماته برديه بمعني توصيل اشياء مش شرط جوبات زي زمان حجات تنيه وخدمات ماليه

زي التحويلات الماليه وفي خدمات بريديه بين بعض الدول مش عارف لسه شغاله اولا  و كمان في حسابات في البريد زي الحساب الفضي ده لو بتبيع مثلا حاجه في الانترنت ممكن يتم التحويل المبلغ لك عليه حاجه حلوه خالص

بالتوفيق انا بتكلم علي مصر و الاردن و الامارات ليها بعض الخدمات الاضافيه ايضا بالتوفيق ممكن تدخل موقع كل بريد وتوف المميزات بالتوفيق