Revenue consisting of dividends from other companies is not recognized until actually received. True or false?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/08/28
Prince Ninan
من قبل Prince Ninan , Audit Executive , Lewis & Pecker

Flase- dividend can be recognised when it is declared by the company

Farhan uddin Khilji
من قبل Farhan uddin Khilji , Head of Internal Audit , ABV Rock Group Co. Ltd.

True.
As per revised IAS18, Revenue consisting of dividends from other companies is not recognized until actually received.