What is on your mind if you see that your CCTV have a lot of blind spots and you know that your budget is not so big to improve existing situation?

تم إضافة السؤال من قبل Gela Talabadze , Health And Safety Manager , MIRBUD-CS (Construction Service LLC) JV
تاريخ النشر: 2015/09/14
Saad Tokaz
من قبل Saad Tokaz , Project Coordinator

re-install the CCTV system to cover the important location as you can