HOW THE FOREIGN COUNTRIES BUILD THEIR HOMES FROM WOOD?

من الملاحظ ان البلدان الغربية تبني بيوتها من الخشب وليس الخرسانة كما في البلدان العربية ايهما افضل وارخص وفقا للشروط البيئية والاقتصادية ؟

تم إضافة السؤال من قبل kefah ahmed
تاريخ النشر: 2015/09/15
محمد كازي
من قبل محمد كازي , مهندس استشاري ميكانيكي , دار الهندسة

Wood is friendly material permanent use of the environment at the same time, thanks to modern technology the wood now offers the possibility of structural design is unmatched, but it is the only article of renewable building materialsis a high-quality and cost-effective material