What % discount should be fixed or How to settle a legitimate % discount figure, in case of volume increase ? Say 1000pcs volume arises to 10,000pcs.

تم إضافة السؤال من قبل SANJAY SINGH , Sr. Manager , Cooper-Standard Automotive Inc
تاريخ النشر: 2015/09/15
Kiran kumar S Shivaramaiah M
من قبل Kiran kumar S Shivaramaiah M , Engineer purchase , Veer o metals pvt ltd

I will start with35%. But my aim to get30% along with increasing credit period and delivery terms.