How payroll is calculated? What methods should be opted while calculating the payroll?

تم إضافة السؤال من قبل faheem jamali , HR & Admin Officer , Business Technology Management Group
تاريخ النشر: 2015/09/17
Muhammad Umer PHRi-PMI-PBA-CHRP-CLSSGB-CPS
من قبل Muhammad Umer PHRi-PMI-PBA-CHRP-CLSSGB-CPS , Assistant Manager HRIS & Digitalization , DETASAD

Payroll is based on time sheet which has:Working hoursAbsent hoursOvertime hours